Модни тенденции есен/зима 2024

Ds olil

Сезон есен/зима 2024 се очертава да сложи край на модата на овърсайз дрехите, под които често женствените извивки остават напълно скрити. Световните брандове, които са еталон за това кое е модерно и кое не, като Christian Dior, Vivienne Westwood, Etro, Chanel и други, тази есен/зима връщат вталените кройки, „голите“ дрехи, дългите ръкавици и отдавна забравени цветове като зеления например.

Женствените, вталени силуети при роклите, ризите, саката и палтата ще бъдат на почит. Всички те обаче трябва да бъдат изработени от плътни материи, които са падат тежко, докато обгръщат силуета. В противен случай дамите рискуват да изглеждат така сякаш хем знаят кое е модерно, хем не съвсем.

На пръв поглед строги, но същевременно секси, тесните поли под коляното в комбинация с вталена риза или жилетка, ще бъдат все по-често срещани в градска среда, не само в офиса.

„Голите“ дрехи – леко прозрачната дантела – през този сезон няма да бъдат смятани за вулгарни, а за висш писък на модата. Тези дрехи отново целят да покажат женското тяло, с всичките му извивки.

Неочаквано на мода се завръща зеленото, но не ярко и крещящо, а по-приглушените му нюанси като каки, блатно и винтидж зелено.

Една от най-актуалните тенденции и тази година ще бъде кожата – плътна, матова, крокодилска или змийска. Не си представяйте, че трябва да се облечете от глава до пети в змийска кожа. Не! Достатъчно е да я използвате като лек акцент, например чанта, обувки, каишка за часовник. Препоръчително е да комбинирате кожата с изчистен тоалет в основни цветове – бяло, бежово, черно.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *