Как да се облечем за дневно и вечерно парти

Ds olil

Знаем, че разликата между зашеметяващата визия и посредственото и дори неуместно облекло се крие в малките детайли. Материи, десени, аксесоари – времето от деня е също толкова важен фактор при избора на тоалет, колкото сезонът и поводът за носенето му. В настоящата статия ще си припомним някои от „златните правила“ в стайлинга и ще научим най-актуалните модни тенденции, с които да заблестим на горещите летни партита!

Парти през деня

В ранните часове, дори заложите на малко по-небрежни дрехи, можете да бъдете секси и да привлечете погледите на околните. За парти на басейн изберете облекло, което включва цял бански костюм, чифт дамски панталони от Fashion Days с висока талия и свободна кройка и шапка с широка периферия. Една също толкова готина опция е късият или дълъг гащеризон с отворен гръб. Допълнете облеклото си с равни сандали, изработени от блестящ материал и/или украсени с цветни камъни.

За сватба и кръщене може да изберете ефирна рокля с флорални мотиви. В случай че предпочитате едноцветните модели, нека те са в ярки цветове и задължително придружени с чифт сандали на ток. Без съмнение, колкото по-удобно се чувствате, толкова по-уверена походка и пленително излъчване ще придобиете. По тази причина комфортните обувки с оптимална височина на тока и стабилно закопчаване са гаранция, че ще си прекарате чудесно на партито. За всеки случай обаче вземете и няколко лепенки с вас, ако получите пришки от дългото ходене, танци или стоене на крак.

Не забравяйте да си запишете час за прическа и грим предварително. Еднакво актуални са и разпуснатите къдрици, и добре изправената коса, вързана на висока опашка. Гримът на очите трябва да бъде максимално естествен, а за устните използвайте червило с ярък нюанс на червено-оранжево или фуксия. Препоръчително е всеки от козметичните ви продукти да съдържа UV защита.

Вечерно парти

Независимо дали става въпрос за коктейл, романтична вечеря, или клуб на морския бряг, перфектният ви съюзник ще бъде роклята. Вечерните събития от този вид изискват специално внимание. Заложете на фини материи, може би дори такива, които предлагат малко блясък. Вие най-добре познавате тялото си, така че разчитайте на инстинкта и настроението си. Сега е времето да се похвалите с резултата от часовете упражнения, масажи и здравословния ви хранителен режим: покажете смело извивките и краката си с мини рокля (може би дори прилепнала), когато се отправите към клуба.

За официалните поводи ще се чувствате много по-удобно и изискано в миди или дълга рокля. Fashion Days предлага цяла палитра от стилни и артистични модели, които ще паснат на всеки вкус и силует. Разбира се, никога не можете да сгрешите с емблематичната малка черна рокля, но пък флоралните мотиви, геометричните елементи, пайети, блестящи нишки и декорациите с камъни или пера със сигурност ще ви помогнат да се откроите. Допълнете облеклото си с клъч чанта и чифт обувки или сандали на ток (за предпочитане – едноцветни), в един от цветовете на роклята.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram