Триумф на червеното тази есен

С всеки нов сезон идва задължителен нюанс, който капсулира настроението на момента – а за есен/зима ‘23 дизайнерите предложиха един, който е смел, ярък и красив. Влезте в ерата на червеното! Този пламенен, самоуверен нюанс се разпространи по подиумите за новия сезон в оживен тласък на сетивата – от Fendi до Valentino Garavani и Gucci. Има причина пътните знаци „Стоп“ да са червени – този цвят определено привлича вниманието.

1. Червено от глава до пети

Може да е трудно да се дешифрира кои други тонове допълват този изключителен цвят, така че защо да го мислите? Вместо това оставете трайно впечатление, като съчетаете червено с още червено!

2. Разчупете с черно

Енергично и чувствено, червеното и черното са идеална комбинация, която се вписва във всеки дрескод. Особено, ако говорим за черна кожена пола и червена горна част.

3. Малка червена рокля

Готина и съвременна, малката червена рокля казва всичко. Красивото мини с отворени рамене с издути ръкави и A-образна пола е идеалното парти сезонно парче.

Използвайте обувки, ботуши и чанти като безпроблемен начин да включите цветовата тенденция в ежедневния гардероб, без да се ангажирате с цялостна визия.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram