Мед започна да тече по стените. Къща се превърна в огромен кошер

41-годишната Кейт Демпси и нейният 42-годишен съпруг Андрю от Фолкстоун, Кент, открили гигантски кошер в дома си едва когато медът започнал да тече по стените.  

Жената разказа, че първо по стените се появили тъмни петна. Мислела, че е нормална влага, но когато в къщата започнала да се разнася сладка миризма, тя решила да открие истинската причина.

„Решихме да вдигнем дъските и да видим какво става. Намерихме стар кошер, почти се беше превърнал в компост, много молци изхвърчаха от него. Започнахме да вадим все повече и повече, изглеждаше, че ще има няма край, беше абсолютно отвратително“, спомня си Кейт, съобщава Daily Star.

След като разкъсали пода в къщата си, семейната двойка открила невероятното – цялото пространство било пълно с двуметрови пити и литри мед.

„Никога не сме виждали нещо подобно. Обемът на самия кошер беше огромен. Продължихме да режем подовите дъски и се появяваха все повече и повече пчелни пити. Беше толкова сладка воня. Изглеждаше, че ще усещаме тази отвратителна миризма за цяла вечност“, признава Кейт.

Жена, мед, пчелни пити, пчели, кошер
За четири седмици двойката извади 20 торби с мед

Семейството бяха таксувани £10 000 за премахване на пчелния кошер и целия мед, така че двойката и техните приятели сложиха гумени ръкавици и извадиха 20 торби с мед за четири седмици. Но всичко се оказало не толкова просто. Рояк пчели се спуснал към тях, за да се опитат да вземат меда за себе си, но за щастие никой не пострадал.

Превод: GlasNews

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram