Истината за Александра Фейгин – красавицата от „Игри на волята“, спечелила сърцето на Георги Янев

Коя е Александра Фейгин – красавицата от „Игри на волята“, която успя да спечели сърцето на Георги Янев в риалитито? С нея разговаря екипът на 7 дни спорт.

Александра Фейгин е българска състезателка по фигурно пързаляне. Двукратна шампионка на България (2017, 2019), носителка на купата Денкова-Стависки през 2018 година и носителка на купата на София през 2019 година.

Родена е на 22 декември 2002 г. в Йерусалим, Израел. На световното първенство за младежи в София през 2018 година се класира на 15-о място в общото класиране.

Започва да тренира фигурно пързаляне през 2009 година. Тренира при Андрей Лутай и Ина Лутай.

На Балканските игри в Целие (Словения), 2018 г., печели първо място при девойките.

През лятото на 2022 г. участва в четвърти сезон на приключенското реалити „Игри на волята“. Именно от там тя става широко популярна в България. В шоуто тя спечелва сърцето на друг участник – Георги Янев. Двамата завързват сериозни отношения още във формата, които продължават и след последния епизод на „Игри на волята“. Това признават самите те в социалните мрежи и в редица от интервюта.

„Отговорът е да, заедно сме до ден днешен. Наистина Игрите много ни сближиха, бяхме в много трудни условия, където издържахме и сега ни предстоят само хубави моменти, ще трябва да се опознаем още, но за момента всичко е истинско и вълшебно“, казва Фейгин по темата за любовните и отношения с Георги Янев.

„За първи път с Жорката се запознахме на медицинските и след тях той реши да ме покани да се запознаем, ако може да играем заедно ако попаднем в едно племе и от там просто явно сме се усетили, че сме наистина един за друг и го видяхме. Видяхме, че можем да бъдем наистина заедно в трудните моменти и се надявам сега като излезем в реалния свят това нищо да не ни повлияе“, допълва тя.

Най-младата участничка в предаването разкри още, че се е влюбила не във външния вид, а в отношението му към нея.

Това, което много я е впечатлило е, че има цели в живота.

Източник: 7dnisport.bg

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram