Quiz This в Gardens retro bar&café – тотален хит в Казанлък

Още в третото си издание Quiz This в Gardens retro bar&café в Казанлък отбеляза рекорд – в набиращата скорост надпревара миналата сряда участваха 11 отбора, което е специално постижение сред градовете у нас, провеждащи играта за знаещи.

В третия Quiz This в Gardens retro bar&café в Казанлък бе записан и един от най-високите общ сбор спечелени точки от отборите, което също е успех сред всички куизи в България.

Quiz This стартира на 18 януари в Казанлък и се провежда всяка сряда в Gardens retro bar&café. Събитието набира все по-широка популярност и със светкавична скорост стана тотален хит в Града на розите.

В играта може да участва всеки, който желае да премери общата си култура с останалите участници. Отборите се състезават в шест кръга – в четирите се поставят въпроси, а другите два са музикален и визуален. Сред правилата на куиза има и жокери. Отговорите са екипни и се записват на лист, като всеки правилен носи 1 точка.

В последния Quiz This в Gardens retro bar&café участваха хора от различни възрасти и професионална принадлежност. Наред с проявата на знания, съобразителност и логика куизърите се забавляваха за пореден път. Играта отново бе съпътствана от висок градус емоции, фини питиета и феър плей. А със сигурност всички научиха и нещо ново, припомниха си позабравени факти, потвърдиха познанията си и се забавляваха паралелно с брейнсторминга.

Ако търсите събитие, което съчетава знанието със забавлението, то QuizThis Night е правилното място. Всяка сряда от 19:30 ч. в Gardens retro bar&café в Казанлък

55 уникални въпроса ви очакват. Форматът е следният:
1. Кръг – 10 отворени въпроса от различни области
2. Визуален кръг (10 картинки)
3. Кръг – 10 въпроса
4. Музикален кръг (10 откъса от песни)
5. Кръг – 10 въпроса
6. Кръг „Рискуват смелите“ – 5 въпроса с повишена трудност. Участието в този кръг е по желание.

Съставете най-готиния отбор и резервирайте своята маса на тел. 0898 213 523

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram