Моника Динева: Поемам отговорността пътят Казанлък–Бузовград–Средногорово да бъде обезопасен

„Поех ангажимент пред бузовградчани да предприема действия като юрист по промяната на предназначението на Спортния клуб в Младежки клуб в селото, за да има къде да се събират младите. Така ще има и спортен терен, и клуб за младежите“, съобщи кандидатът за народен представител Моника Динева, за която гласуваме с №28 в бюлетината и с преференция 103. Тя се срещна с жители на казанлъшкото село Бузовград, които поставиха темата с въпросния имот.

Особено болезнена за бузовградчани е друга тема – тази с безопасността на пътя. Преди две години дете стана жертва на пътен инцидент, а нелепата му смърт провокира огромни протести с искане да бъдат предприети нужните мерки за сигурността на всеки човек на пътя.

„Като народен представител мога да изискам информация от Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ) защо пътят от Казанлък до село Средногорово, който пресича село Бузовград, няма пътна маркировка и пешеходни пътеки, както и да настоявам да бъдат поставени. Този път е държавна собственост и е в задълженията на АПИ да го поддържа. Депутатите имат в прерогативите възможността да контролират държавните агенции и поемам отговорността пътят да бъде обезопасен“, заяви адвокат Моника Динева.

За нейната кандидатура за народен представител гласуваме с номер в бюлетината 28 и преференция 103.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *