№28 в бюлетината/преференция 103: Адвокат Моника Динева ще се срещне със симпатизанти в Казанлък

Адвокат Моника Динева – казанлъшкият кандидат за народен представител от БСП-ОЛ, ще срещне със симпатизанти утре, сряда, 16 октомври, от 12:30 часа пред шатрата на социалистите на площад „Севтополис“ в Казанлък. Добре дошли са и всички, които искат да поставят въпрос, изразят мнение или дори само да се запознаят с нея. За Моника Динева ще гласуваме на 27 октомври като изберем №28 в интегралната бюлетина и преференция 103.

За първи път от много години в листа на кандидат-депутати на избираме място е поставен казанлъчанин юрист.

Моника Динева е адвокат от 23 години, магистър е и по защита на личните данни и класифицираната информация. От 16 години е юрист на МБАЛ „Д-р Христо Стамболски“ – Казанлък, и приоритет за нея е достъпът на гражданите до своевременно и качествено здравеопазване. „Категорична съм, че болниците не трябва да бъдат търговски дружества, т.е. търговци на здраве. Категорична съм и че е особено важно за нас и нашите деца опазването и възстановяването на българските гори. Това е национално богатство, което трябва да съхраним. Всички заедно плащаме цената за лошото управление на  водните ресурси на България. Убедена съм, че мога да дам разумни предложения за решаването на тези проблеми. Подкрепете ме! Изберете Бюлетина №28 и преференция 103!“, призовава адвокат Динева.

Тя е на 49 години, майка на син студент в специалността „Спортна журналистика“. Казанлъчанка е. Шести пореден мандат общински съветник от БСП. Зам.-председател е на Общински съвет – Казанлък, председател на комисия по устройство на територията, инфраструктура, строителството и транспорт. Член е на комисията по правни въпроси, сигурност и обществен ред, по въпроси за противодействие на корупцията и за упражняване контрол върху актовете издадени от органите на местната изпълнителна власт.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *