Шипкалии към Моника Динева: Ще гласуваме, за да изберем първия наш юрист в парламента

„Радвам се да видя Шипка възстановена, чиста и подредена“, сподели на среща със симпатизанти в подбалканското градче Моника Динева – кандидат за народен представител от БСП-ОЛ, поставена под №28 в интегралната бюлетина и преференция 103. „Спомням си при първото ми идване тук след страшната градушка през юни – в очите на хората шок и мъка, но днес, четири месеца след бедствието, виждам горди и непоколебими хора, справили се заедно с щетите. Шипкалии са силни, упорити и непреклонни и аз ги поздравявам за това“, допълни Моника Динева.

Нейната експертиза на юрист бе потърсена от хората, за които необитаемите и рушащи се къщи са проблем и носят рискове за здравето на жителите на Шипка, както и опасност от пожари. Адвокат Моника Динева посочи, че има решение – съществува процедура, по която могат да бъдат ангажирани наследниците за предотвратяване на инциденти с рушащото им се наследство. „Процедурата трае около 2 години, но решение има. Не е невъзможно“, отбеляза Динева.

От своя страна домакините на срещата ѝ благодариха и изразиха удовлетвореност, че най-после Казанлък и БСП излъчват кандидат за депутат – юрист.

„Тя ще е първият наш юрист в парламента“, убедени са шипкалии.

Хората коментираха, че именно юристите са най-подходящи за НС, тъй като законотворците трябва да имат именно тази професия.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *