Честит професионален празник на служителите на МВР!

Днес – 5 юли е денят, в който отбелязваме Професионалния празник на служителите на МВР. На 5-ти юли 1879 година, княз Александър Батенберг подписва Указ № 1 за създаване на Министерство на вътрешните работи и до днес то е стожер на законността и човешката неприкосновеност. 

Днес е прекрасен повод да благодарим на служителите на МВР за сигурността, която ни дават, и която в динамиката на съвремието е все по-голямо предизвикателство. За професионализма и отдадеността при изпълнение на служебните задължения, с които ни осигуряват спокойствие да отглеждаме децата си в България. Благодарим, за това, че са превърнали професията си в достойно звание, въпреки че често е крадяла от тях лични моменти и, че са стражите на законността и гражданските права, изпълняващи със себеотрицание професията си. 

Честитим ви празника с пожелание да бъдете здрави, безкомпромисни в професионализма си и да продължавате да сте достойни пазители на нашето общество. Гордейте се с професията си, защото ние се гордеем с вас!

Община Казанлък

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *