С признателност от Шипка: Приз „Добро сърце“ за Медийна група „Вис виталис“

Ds olil

Призът и плакетът за „Добро сърце“ на управителя на МГ „Вис виталис“ г-жа Славка Самарска бе връчен от кмета на Шипка г-жа Василка Панайотова във връзка с празника на града – Успение Богородично. На тържествения концерт на младите музиканти от „Академия Роза“ на сцената на площад „Иван Георгиев“ имаше признание и за диригента Максим Ешкенази и Пламен Николов, създателят на Академията, които за поредна година заедно с Кметството в Шипка дават път за изява на младите български таланти, посветили се на класическата музика.

МГ „Вис виталис“ бе отличена с приз за „Добро сърце“, каквото е и мотото на празниците за градчето през 2024 г. Изминаха два месеца след опустошителната градушка в Шипка, белезите от която все още личат. Не можехме да останем безучастни и още в първите часове след бедствието, нашият екип започна да работи в полза и в помощ на Шипка, както озаглавихме и кампанията, в която се включиха и продължават да пристигат още заявки за подкрепа от страна на бизнеса от Розовата долина.

За пореден път се убеждаваме, че силата на словото е способна и на чудеса. Вярваме, че заедно имаме всички шансове за успех, а работата в обществена полза ни прави и по-добри. С вярата, надеждата и любовта можем да променяме съдби.

МГ „Вис виталис“ продължава своята кампания „В помощ на Шипка“. Очаквайте още репортажи от място за чудесата, които се случват с нашата, обща кауза, скъпи приятели, така че, този приз е и за вас!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram