Стартира професионален курс по фризьорство с Радослав Канджев

Стартира професионален курс по фризьорство – нива I, II и III със световния шампион от Париж Радослав Канджев.

Този курс не само ще ви научи как да създавате красиви прически, но също така ще ви даде уменията и знанията, необходими за управление на успешен фризьорски салон. С обща продължителност от 10 месеца и 960 учебни часа, този курс ще бъде воден от нашия опитен инструктор Радослав Канджев, световен шампион по фризьорство от Париж.

Ниво I: Основи на фризьорството (МЕСЕЦИ 1-4)

Ниво I е предназначено да ви запознае с основите на фризьорството. Ще започнете с изучаване на техники за рязане, включително подстригване, оформяне и текстуриране на косата. Ще научите и за различните видове коса и инструменти за фризьорство, както и за важността на хигиената и безопасността във фризьорския салон. През тези първи четири месеца ще развиете своите умения чрез практически упражнения и ще получите ценна обратна връзка от своя инструктор.

Ниво II: Усъвършенствано фризьорство и бизнес умения (МЕСЕЦИ 5-8)

В ниво II ще надградите върху основите, които сте усвоили в ниво I, със задълбочаване в усъвършенствани техники за подстригване, боядисване и оформяне на косата. Освен това ще се потопите в света на модните тенденции и стилове, научавайки как да създавате визии, подходящи за различни поводи и типове лица. Освен това, ще се запознаете с бизнес аспектите на управлението на фризьорски салон, като ценообразуване, маркетинг и обслужване на клиенти. Това ще ви помогне да разберете как да превърнете страстта си към фризьорството в доходоносна кариера.

Ниво III: Майсторско фризьорство и предприемачество (МЕСЕЦИ 9-10)

Последното ниво на курса ще се съсредоточи върху усъвършенстването на вашите умения и придобиването на увереност като професионален фризьор, като създаването на сложни прически и техники за подчертаване, а същевременно научите за най-новите продукти и инструменти, налични на пазара. Ще проучите критичните компоненти на успешното предприемачество, включително лидерство, изграждане на екип и стратегическо планиране. Като завършен курс по фризьорство, вие ще бъдете добре подготвени да започнете собствена успешна кариера или да напреднете в настоящата си роля.

Инструктор е Радослав Канджев – Световен шампион по фризьорство от Париж.

Радослав Канджев е постигнал изключителни постижения в областта на фризьорството, включително спечелването на титлата „Световен шампион“ на престижното състезание Mondial Coiffure в Париж. Неговият опит и отдаденост на занаята го правят идеалният ментор, който да ръководи вашия път към майсторството на фризьорството. Под негово ръководство ще придобиете необходимите умения и знания, за да успеете в тази конкурентна индустрия.

Професионалният курс по фризьорство предлага всеобхватно образование, което съчетава изкуството и бизнеса на фризьорството. В комбинация от теория и практика, практически упражнения и експертни насоки от Радослав Канджев, вие ще бъдете добре подготвени да започнете своята вълнуваща нова кариера като професионален фризьор. Не пропускайте тази възможност да трансформирате живота си и да преследвате страстта си към фризьорството.

За повече информация и записване за курса: на тел 0885 212601

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *