Първо по рода си събитие прикова вниманието в неделния ден (ВИДЕО И СНИМКИ)

Ds olil

Интересно, различно и иновативно, така бихме могли да определим събитието, което прикова интереса на стотиците си посетители в неделния ден.

Първият по рода си Funday Bazar в Казанлък изненада не само с идеята да намалим производството на стоки, като пазаруваме втора употреба, но и с богата програма в същата тематика.

С много музика, workshop, коктейли и усмивки протече изминалата неделя, в сърцето на Казанлък.

Модните дизайнери Кирил Кацаров и Вангел Вангелов пренесоха Седмицата на модата в Минало на казанлъшка земя. В своя „фешън експеримент“ младите таланти вдъхнаха нов живот на стари дрехи, като сътвориха на живо пред публиката цяла мини модна колекция.

Мариела Попова демонстрира как с помощта на парче плат, игла и конец всеки може да изработи закачлива декорация за дома във формата на тиква, подходяща за есенния сезон.

Христо Колев и Елена Николаева направиха атмосферата на събитието още по-задушевна, със своите акустични музикални изпълнения и безспорен певчески талант.

Организаторите на първия по рода си Funday bazar са две млади, красиви и амбициозни казанлъчанки – Ирина и Деница. „За нас този ден не е само една сбъдната неделя, а нещо много повече. Ден, в който показахме, че подкрепяме идеята за намаляване прекомерното пазаруване, че можем да дадем втори шанс на вещите си или да ги трансформираме в нещо полезно. Приемаме всички ваши желания и препоръки и се захващаме за следващият ни базар“ написаха те в социалните мрежи.

снимки: Dynamic Studios

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *