Професионалната гимназия по ресторантьорство в Павел баня празнува 30-годишен юбилей 

Ds olil

В края на май Професионалната гимназия по ресторантьорство и хотелиерство отбелязва своя 30-годишен юбилей. Кулминация на събитията ще бъде пролетна благотворителна кулинарна изложба. Тя ще се проведе на 31 май 2024 г. (петък) от 15:00 часа в ПРО – ЕАД гр. Павел баня.

Всеки, желаещ да се включи в инициативата, е добре дошъл. Билети могат да бъдат закупени на 30 и 31 май от 12.00 до 13.30 часа пред входа на ПРО – ЕАД гр . Павел баня. На кулинарната изложба ще се проведе томбола, като всеки закупил билет ще има възможността да спечели експонат от представените кулинарни изделия. Цена на билетите – 10 лв.

Събраните средства ще бъдат предоставени за лечение и пълно възстановяване на Никол Радуйчева от гр. Сопот, която пострада тежко при пътнотранспортно произшествие на 7 май т.г. Никол е ученичка в ПГ „Генерал Владимир Заимов” – гр. Сопот. По повод рождения си ден училището организира и редица други инициативи, сред които конкурс за рисунка или фотография на тема „Моето училище в снимки и картини”, засаждане на дръвчета от всеки клас в двора на гимназията и поставяне на „Капсула на времето” с послания към бъдещите поколения.

Призивът е капсулата да се отвори на 50-годишния юбилей през 2044 г. През април т.г. учители и ученици от професия „Изпълнител на термални процедури” от ПГРХ посетиха Дома за стари хора в село Търничени в рамките на инициативата „Подай ръка – направи добро”.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram