Предоставиха 500 лв. от кампанията „Капачки за Казанлък“ за малката Амая

Средствата са преведени по сметката на детето, обяви инж. Мария Славова, председател на „МЦР – Взаимопомощ“ – организацията, която осъществява кампанията в региона на Казанлък. 750 000 лв. е сумата, която е необходима за Амая, за да получи ново сърце в чужбина.

За целта, всеки, който има възможност да дари, може да го направи по следния начин:

Банка: Алианц Банк България 

IBAN: BG41BUIN95611000707352

BIC: BUINBGSF

Получател: Фондация Павел Андреев

Основание: Дарение за Амая Калоян Абрашева

Или под друга форма на следния линк: https://pavelandreev.bg/campaign/novo-sarchice-za-bebe-amaya?fbclid=IwAR3pP75g9uQX-1WfwIIad9h1UfI1tUec6GL14twOR8Oq1kl9LrLXQQ_gOAI&mibextid=xfxF2i

Към момента в платформата са събрани малко над 120 000 лв., които са крайно недостатъчни, а време няма, заявяват от младежката организация в Казанлък.

Кампанията „Капачки за Казанлък“ стартира преди 6 години, като при всяка нужда за подпомагане и покриване на лечение на наши съграждани, е била обслужвана от събраните капачки в годините, заявява Славова.

Сърца за събиране на капачки има на две места в гр. Казанлък, както и две места в с. Копринка и в с. Бузовград. Организацията постави и Шишеяд до ДК „Арсенал“, осигурен от сдружение „БГ бъди активен“ по кампанията „Бъди герой- рециклирай“.

Кампанията „Капачки за Казанлък“ стартира по проект на сдружение „Младежки център за развитие-Взаимопомощ“ и продължава по други проекти на организацията. Към момента посочените съоръжения се обслужват от доброволци и младежи на организацията по проект „Еко 2“ на програма „Европейски корпус за солидарност“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram