Петкратната световна шампионка по спортна стрелба Весела Лечева награди финалистите в турнир „Севтополис“

Днес е вторият ден от провеждащия се в Казанлък държавен турнир по спортна стрелба „Севтополис“.Той се състои за 13-та поредна година и се организира от Клуб по спортна стрелба „Севтополис“ с треньор Нели Йончева, с подкрепата на Община Казанлък.

В него се включват близо 200 участници от почти всички клубове по спортна стрелба в страната, включително и националният отбор.

Участниците са от всички възрастови групи, а стрелбата се осъществява на електронни мишени в 20 коридора, с пистолет и с пушка.

Състезанието се провежда на 18,19 и 20 октомври в спортна зала „Севтополис“ в град Казанлък.

Турнирът е част от спортния календар на „Български стрелкови съюз“, чиито председател- петкратната световна шампионка по пушка- Весела Лечева и спортен директор- Иван Иванов присъстваха на днешните финали.

Весела Лечева награди призьорите и изказа признание и благодарност към спортен клуб „Севтополис“ и Община Казанлък за подкрепата в развитието на спорта и провеждането на турнира.“ Казанлък се радва на такива гости- хора на спорта и хора на честта. Пожелаваме ви успех и нека състезанието да стане международно“ каза заместник-кметът на Община Казанлък Сребра Касева, която се включи в награждаването.

Община Казанлък

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *