Моника Динева: 800 000 лева са предназначени за Крън по инициатива на БСП-Казанлък

„Искаме градът ни да има градска визия“, споделят жителите на най-младия град у нас – Крън, на среща с кандидата за народен представител Моника Динева. Хората се жалват, че ако се извършват реконструкции, те се вършат „на парче“.

Редица улици се нуждаят от генерален ремонт, разказват хората – ул.“Калето“, „Хаджи Димитър“, „Георги Добрев“, „Спартак“ и други, не са поддържани, откакто са прокарани.

Моника Динева, за която ще гласуваме с №28 в интегралната бюлетина и преференция 103, напомни, че по инициатива на БСП в Общинския съвет на Казанлък са гласувани 800 000 лева за улични реконструкции в Крън.

Крънчани подкрепят идеята част от данъците, генерирани в съответната община, да остават в нея, за да се покриват нуждите на жителите ѝ. Хората искат намаляване на броя на депутатите и политическите партии, както и въвеждане на мандатност за народните представители.

Свои искрени мисли и тревоги от лошата инфраструктура през демографската криза до отчуждаването между хората споделиха крънчани в един непринуден и задушевен разговор с адвокат Моника Динева.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *