Моника Динева: Проектират ново обезопасяване на пътя Казанлък-Енина, инициирано от БСП

Темата за пътната безопасност е сред приоритетните за възрастните хора на Енина, част от които се срещнаха с кандидата за народен представител Моника Динева от БСП-ОЛ. Адвокат Динева е първият юрист от Казанлък за последните три десетилетия, който е кандидат за Народното  събрание. За нея ще гласуваме с №28 в интегралната бюлетина и преференция 103.

Според домакините на срещата в Енина, наложително е поставянето на „легнали полицаи“ на определени невралгични участъци в селото. Те смятат, че пътят между Казанлък и Енина е с недостатъчно обезопасена велоалея. Колчетата не предпазват колоездачите, а има и хора, които ги премахват, за да стигнат по-лесно до имотите си.

Моника Динева, която е пети мандат общински съветник от БСП, припомни на жителите на Енина, че групата на социалистите в местния парламент е инициирала точно подсигуряването на тази пътна артерия, като се предвижда колчетата да бъдат премахнати, а на тяхно място да бъде поставена мантинела. Към момента инициативата е на етап проектиране, обясни адвокат Моника Динева.

Тя потвърди, че не е невъзможно поставянето на „легнали полицаи“ и че ще проучи най-бързата възможност за изграждането им.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *