Мобилизирани са всички отговорни екипи за овладяване на ситуацията след силната буря в Казанлък и населените места

Ds olil

Мобилизирани са всички отговорни екипи за овладяване на ситуацията след силната буря в Казанлък и населените места. Множество сигнали са получени в дежурния център на Община Казанлък след преминалата силна буря.

Последиците от нея са паднали дървета на много места, едно от тях върху кола на бул. „23-ти пехотен Шипченски полк“. Отнесена е част от покрива на детска градина 9 „Слънчице“. Поражения има и на цветарския сектор на пазара.

Общинското предприятие „Комунални дейност и поддържане на инфраструктурата “ е организирано и вече е на терен. Доброволци се събират, за да окажат помощ при разчистването. Вследствие от бурята в град Шипка и село Шейново е прекъснато електрозахранването, за което са уведомени екипи на ЕВН. Там също има паднали дървета и свлачище на главния път.

В село Горно Изворово електрозахранването също е прекъснато. Няма данни за пострадали хора. Предприети са всички необходими действия и са ангажирани всички отговорни екипи за овладяване на ситуацията след природната стихия.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram