Младежката театрална студия с премиера в Читалище „Искра“ на 14 октомври – Видео

Младите театрали, с ръководител Петър Петров, актьор в Общински театър „Любомир Кабакчиев“, са ни подготвили 80 минути смях и добро настроение с премиерата на комедията „Големите пари“ от Алън Ейкбърн.

Спектакълът може да гледаме на сцената на НЧ „Искра-1860“ на 14 октомври 2024г. /понеделник/ от 19:00 часа.
Режисьор е Петър Петров, а сценограф – Иван Вулев, който е казанлъчанин и възпитаник на НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“. Участват: Атанас Хътов, Алекс Петрова, Божидар Ангелов, Виктор Миланов, Елица Кирова, Кая Захариева/Никол Цанова, Румен Величков, Милена Кемалова/Калина Костадинова и Стефан Чернев
Билетите са на стойност 5 лв. и можем да си ги закупим непосредствено преди представлението от касата на Читалището.


„Големите пари“ предлага на зрителите динамична комедийна атмосфера, в която героите се сблъскват с поредица от финансови проблеми и отчаяно се опитват да намерят изход от дълговата си спирала. Но под привидно хумористичната обвивка, пиесата задава дълбоки въпроси за обществото ни, зависимостта ни от кредити, заема и банки. Тя представя в смешна светлина не само финансовите абсурди на героите, но и парадоксите на нашето ежедневие, в което и ние често живеем на ръба на финансова криза.

С премиерата в октомври стартира творческия сезон за младите театрали. Пиесата ще бъде представена и от втори състав на актьорската трупа през месец ноември.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *