Кметът Иса Бесоолу реши проблема с опасния разклон при с. Горно Сахране

Ds olil

Макар и временно, разширението на пътя София – Бургас при разклона за село Горно Сахране вече е факт.

Кметът на Община Павел баня Иса Бесоолу предприятие тези действия, поради неотложността за решение на проблема. С общински средства градоначалникът полага настилката, взема необходимите мерки за обезопасяване на опасния участък по първокласния път от републиканската пътна мрежа (София – Бургас) при разклона за с. Горно Сахране, общ. Павел баня, точно от бензиностанция „Шел” в посока гр. Казанлък.

”Пътят е собственост на Агенция „Пътна инфраструктура”, до които съм написал писма с молба за решение на проблема и, тъй като като с тях имаме добър диалог, вярвам, че ще предприемете нужните действия. Считам обаче, че държавата трябва да подхождаме с разбиране помежду си и да си помагаме. Затова предприемачите и тези действия по обезопасяването на пътния участък и полагането на настилка, макар и това да е временно решение на проблема”, коментира Иса Бесоолу.

Именно в този участък е установена липсата на допълнителна лента за извършване на завой на ляво по второкласен път II-56. Не са едно или две пътно-транспортни произшествия именно на това място, в следствие на което липсва допълнителна пътна лента, маркировка и сигнализация. Проблемът обаче вече е решен.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram