Казанлъшка IT компания разширява офиса си

Ds olil

Компанията привлича нови попълнения към екипа си.

Казанлъшката IT компания ITBP Bulgaria обяви разширяването на офиса си в гр. Казанлък, в един от бизнес центровете. Въпреки че част от IT компаниите в България работят изцяло дистанционно, ръководството на ITBP са въвели т.нар. „хибриден модел“ на работа, при който служителите имат възможността да работят както от вкъщи, така и от новооткрития модерен офис в града на розите.

За PressTV, основателят на компанията, Младен Желев (на снимката), сподели:

„Щастлив съм, че с отварянето на новия офис можем да предоставим кариерни възможности на професионалисти от гр. Казанлък да работят в една безопасна и модерна бизнес обстановка. И към днешна дата, част от екипа ни е от този регион, в който аз съм роден, израснал и обичам. Моята мисия е да направим гр. Казанлък технологичен център на България и да покажем, че добрите програмисти и софтуерни компании не са единствено в големите областни градове.“

За ITBP Bulgaria:

ITBP е технологична компания, създадена през 2016 г.. От създаването ѝ, екипът на ITBP e реализирал проекти за десетки български и международни клиенти, като иновативните софтуерни продукти са използвани от над половин милион потребители в глобален мащаб. Основният фокус на компанията е в изграждането на индивидуални бизнес решения в сферата на електронното обучение, управлението на търговски обекти и контрол на мобилни екипи.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram