Зрелищен концерт предстои в Казанлък

Най-мощният глас на България Георги Христов, големият талант, текстописец и зашеметяващ артист на сцената, ще изнесе грандиозен концерт на 23 октомври в Народно читалище „Искра-1860″. Той ще взриви залата със своя концерт – премиера на новия му албум “ Пей Сърце“.

Стартът на турнето му тази година бе от София с фурор и препълнена зала 1 на НДК.

За първи път в Казанлък ще чуете една от най-новите песни на Георги Христов – „България“, по музика на Димитър Гетов и текст на Джина Дундова, като само с първото изпълнение публиката я запя на представянето й.
Тези премиерни парчета обещават не само да въздействат с музикалната си мощ, но и ще ви накарат да запеете, веднага след като ги чуете. Ще разтърсят душата ви новите песни, както и незабравимите златни хитове на Георги Христов. Чувствителната му душа, топлият глас, любовта към цялата публика ще направят незабравима вечерта.

Не пропускайте тази внушителна емоция! 

БИЛЕТИ в касата на читалището,  мрежата на Ивентим БГ , всички бензиностанции ОМV, магазини Технополис, Книжарници Офис 1, Български пощи. и от тук:
https://www.eventim.bg/bg/bileti/pey-srce-turne-24g-na-georgi-hristov-kazanlk-narodno-chitalishche-iskra-1860-647409/event.html

За контакти: 0899 552 251

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *