Журналистката Деляна Бобева в топ 3 на „Майстор на словото“ в конкурса WEB REPORT

Ds olil

Над 700 текста се състезаваха в седмите поред награди на уебсайта на DIR.BG  и организирания от него конкурс за авторски материали WEB REPORT. Сред класираните първи три е очеркът на дългогодишната журналистка в Казанлък Деляна Бобева „Николай, който стана Осман. И намери пътя си“. Очеркът е публикуван в местен сайт на 13 декември 2023 г. и с това признание Деляна се нарежда сред водещите журналисти у нас.

Тя е популярно име в Града на розите, перото ѝ е остро и чувствително за всичко извън нормата, а езикът ѝ е експресивен, което прави стила ѝ самобитен.

Деляна Бобева е дългогодишен кадър на Медийна група „Вис виталис“, работила е за БТА, Дарик, „Трибуна „Арсенал“, като пиар, а днес е журналист на свободна практика.

Само двама журналисти от издания и медии в област Стара Загора участваха в конкурса: Деляна Бобева и Ваньо Стоилов от  вестник „24 часа“.

Сред стигналите до финала три текста, в една от специалните категории, а именно в най-оспорваната – „Майстор на словото“, бе и материалът на Деляна Бобева.

Тук можете да прочетете очерка, стигнал до топ 3 в престижния конкурс:

https://www.kazanlak.com/news-42944.html

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram