Естетично студио „ LZ Beаuty “ – различно от всички останали!

Ds olil

На ул. „Гладстон“ №76 в Казанлък в Естетично студио „LZ beаuty“ ви очаква единственият по рода си в района мултифункционален биолазер с три приставки за работа. За първи път в Града на розите естетиката може да се постигне с тази свръхмодерна апаратура, която няма алтернатива.

Студиото предлага услуги на промоционални цени и подаръци!

Какво ще ви предложат Естетично студио „LZ beаuty“:

ЛАЗЕРНА И SHR ЕПИЛАЦИЯ

BioLaser представя нова ера в лазерната епилация използвайки едновременно три различни дължини на лазерната вълна.

BioLaser позволява пациенти от всеки фототип на кожата да бъдат третирани бързо, безболезнено и целогодишно.

  • Какво да очаквате от епилация с BioLaser:

Желаният резултат се постига с малко на брой процедури, като препоръчителния минимум е шест, без болка и с доказана безопасност. За всеки тип кожа, подходяща дори и при кожа с тен.

Справя се завинаги с врасналите косми, подмладява и омекотява кожата, стяга порите.  Засилва метаболизма и изхвърля токсините.

Постигнатият резултат е перманентен, когато периодично се извършва поддръжка (веднъж на 6 или 12 месеца).

  • Какво трябва да се направи преди и след процедурата:

Да обръснете космите в зоната на епилация един ден по рано от процедурата, да се въздържате от механичните методи за обезкосмяване като изскубване на косъма с пинсета, електрически епилатор или кола маска 2 седмици преди процедурата.

Да подкъсявате чрез бръснене или подрязване космите между процедурите лазерна епилация, а не да ги изскубвате. Да не излагате желаната за епилиране зона на слънце/солариум две седмици преди и след процедурата.

Да не подлагате епилираната зона на химическо избелване и пилинги десет дни преди процедурата. Да нанасяте фотозащитен продукт веднага след процедурата, желателно е той да е  SPF 50. Да се въздържате от употребата на иритиращи кожата продукти (киселини, спиртни разтвори, скраб, пилинг) веднага след процедурата.

ИНОВАЦИИ С BIOLASER

КАРБОНОВ (ХОЛИВУДСКИ) ПИЛИНГ

Карбонов пилинг от Биолазер е процедура, която повлиява много добре състояния на кожата, като акне, разширени пори, пигментации, неравномерен тен и повърхностни бръчки. Процедурата действа подмладяващо на кожата.

  • Какви са предимствата на карбоновия пилинг?

Видим, моментален ефект на сияйна кожа, като липсва период на възстановяване. Незабавно свива разширените пори. Намалява продукцията на себум и омазняването на кожата. Ексфолира повърхността на кожата. Повлиява много добре повърхностните мимически бръчки и намалява значително малките дефекти. Напълно обновява кожните клетки.

Препоръчително е да се извършват по три процедури на сезон – пролет, есен и зима.

Фотоподмладяване, изпъване на фини бръчки, премахване на петна и лунички,премахване на татуировки и перманентен грим.

  • Какво е миглопластика?

Това е процедура за сгъстяване и удължаване на естествените мигли. Eдин напълно безвреден и ефикасен метод, гарантиращ естествена визия и дълготраен ефект. Удължаването и сгъстяването на миглите е най-иновативната техника за дължина, обем и плътност, която не уврежда Вашите естествени мигли.

Микроблейдингът е ръчен метод, който козметици и лекари определят като нежен и щадящ. При този метод чрез много фини игли се поставя пигментно вещество в базалната мембрана между епидермиса от дермата. По това си прилича и се отличава от татуирането – много по-повърхностно е, което означава, че я няма неприятната болка. Специално внимание се отделя на всяко отделно косъмче. 24 часа след процедурата към кожата, в третираните участъци трябва да се подхожда с особено внимание.

Microblading е козметична процедура за татуиране, която изпълва тънки области на веждите, за да ги накара да изглеждат по-пълни. За разлика от традиционната татуировка, която е постоянна, оцветяването от microblading може да продължи до 3 години.

Телефони за контакт: 0884307630 Лора Янева, Жана Филчева 0885624379

Работно време: от 9:30 до 18:30 ч.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *