Драгомир Стойнев, Бюлетина №28: За нас най-важното е хората да получат сигурност и спокойствие

Ds olil

Основният ни апел към гражданите е да гласуват и да върнем политическия дебат. Това заяви пред журналисти в Стара Загора Атанас Зафиров, председател и представляващ коалицията „БСП – Обединена левица“ по време на представяне на листата с кандидат-депутати. Присъстваха още водачът на листата Драгомир Стойнев и Елена Нонева, председател на политическо движение „Социалдемократи“. Искаме да го позиционираме по оста дясно-ляво и излизаме с ясна алтернатива с политики с цел консолидация на левицата, каза той и изрази увереност, че идейната програма на коалицията има всички основания да се превърне в управленска, а посланията към българското общество ще са успешни.

За нас най-важното е хората в региона и в страната да получат сигурност и спокойствие, че има държава, която може да се грижи за тях, младите семейства да са спокойни, че ще имат достъп до качествено здравеопазване и образование, коментира Стойнев. За да постигнем всичко това, трябва да има дебат, успокоение на страстите между политическите сили, разумни и правилни решения. В сферата на енергетиката считаме, че повече отвсякога трябват дългосрочни политики, които да отговарят на изискванията на българската икономика. Ние подкрепяме първоначалната форма създаването на държавно предприятие за рекултивация, но трябва да има ясен и категоричен план и едва тогава могат да се вземат подобни решения. 

Единствената възможна алтернатива за развитието на страната се предлага в лицето на нашето обединение, заяви Елена Нонева. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *