В община Казанлък ще има 91 избирателни секции за предстоящите избори

 В изборния ден – 9 юни, в Община Казанлък ще има общо 91 секционни избирателни комисии, като две от тях са подвижни.

Освен двете подвижни, ще има и четири секции за гласуване на хора с увреждания и затруднения в придвижването. Те се намират в Детска градина номер 2, в Младежки дом, в клуб „Петко Войвода“ и в Профилирана природоматематическа гимназия „Никола Обрешков“, като последната е и за хора с увредено зрение. Всички, които желаят да гласуват в някоя от посочените секции, ще бъдат включени в допълнението към избирателния списък в съответната СИК и ще бъде необходимо да попълнят декларация, че няма да гласуват на друго място.

Във всички секции в Казанлък ще бъдат поставени допълнителни инструкции пред урните за поставяне на бюлетини, които да насочват гражданите и да улесняват процеса.

В неделя избираме кой да ни представлява в Народното събрание и в Европейския парламент. Желание за участие в изборите са заявили 20 партии и 11 коалиции, като номерата на партиите са еднакви Избирателите могат да проверят номера на избирателната секция и мястото на гласуване в сайта на ГРАО. Проверка може да бъде направена и чрез безплатно обаждане за страната на стационарен или мобилен телефон на номер 0800 1 4726

Изборният ден започва в 7 ч. и приключва в 20:00 ч.

Нека гласуваме разумно, защото този глас ще има отзвук в бъдещето ни.

Община Казанлък

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram