Все още има свободни места в казанлъшките гимназии след последното класиране

Ds olil

Макар ограничени на брой и единични места, продължава записването след приключилия четвърти етап на класиране в училищата на територията на община Казанлък в приема след 7 клас. Такава е ситуацията с ПГ „Иван Хаджиенов“, Профилираната гимназия „Петко Стайнов“, ПГЛПТ и в ПХГ „Св. Св. Кирил и Методий“, където обявиха втора паралелка по Хуманитарни научи с РИЧЕ. Именно тук, попълването на редиците тече с пълна сила в момента. Продължава запълването на свободните места и в гимназията по транспорт и транспортен мениджмънт, както и в Обединеното училище в с. Ръжена.

Приемът не е приключил в гимназията по селско стопанство в Мъглиж, както и в двете учебни заведения в град Павел баня – СУ „Христо Ботев“ и ПГ по ресторантьорство и хотелиерство. Вижте всички свободни места след четвърти етап на класиране за прием в VIII клас в област Стара Загора.

До 11 септември 2024 г. заявленията за попълване на свободните места след четвърти етап се подават до директора на училището, за което ученикът кандидатства. Графикът за приемане на заявления за попълване на свободните места се определя от директора на училището.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram