Очаквайте брошурата „Община Павел баня – кътче от рая“, която ще се раздава безплатно

Ds olil

Първото по рода си рекламно-информационно издание на Медийна група „Вис виталис”, което ще се разпространява в навечерието и по време на Празника на розата и минералната вода в Павел баня на 14 и 15 юни, ще на разположение на жителите и гостите на курортния град до няколко дни.

Това пълноцветно издание е без алтернатива и презентира Павел баня и нейните великолепни дадености – водата, маслодайната роза и етерично-маслените култури, традициите и празниците, свързани с тях, тенденциите и възможностите за бъдещето.

От брошурата ще научите за балнеоложкия туризъм, който заслужено е поставил Павел баня на първо място в традициите на балнеологията не само у нас, заради минералната вода, единствена по състав на Балканския полуостров.

На маслодайната роза и минералната вода е посветен празник, организиран през всеки месец юни. А на писателя и художник Чудомир, родом от павелбанското село Турия, е посветена седмица с различни културни събития, през месец март. В рамките на Чудомирови празници 2024 за първи път се проведе Национален фестивал на комедийните спектакли.

„Старци в Турия“ – национален фестивал на кукерските състави, събира всяка година повече от 1 000 участници и е утвърдено и популярно събитие у нас. За провеждането му ще разберете в подробности от брошурата, както и за възможността за организиране на корпоративни събития в Павел баня – една от тенденциите за развитите на курортния град.

Изданието дава една отлична възможност за разширяване и утвърждаване на местния бизнес с директен маркетинг и реклама.

Тиражът е 10 000 броя, раздава се безплатно.

Първото издание на брошурата „Община Павел баня – кътче от рая“ е възможно благодарение на рекламодателите и партньорите на Медийна група „Вис виталис“, Казанлък.

Брошурата може да бъде разгледана и тук:

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram