Честит празник, казанлъчани! Добре дошъл, Свят!

Националният символ на България Роза Дамасцена Мили отново приема Света в своите чародейни селения – познатата по цялата планета Долина на розите.

Хора от всички точки на земното кълбо – представители на различни раси, народи и религии, се стичат към нейния чертог, за да отдадат почит на Царицата сред цариците.

В продължение на три дни Нейно величество дава аудиенция на почитателите си, като щедро и гостоприемно отваря портите на своята обител и приема поклонниците си на Празника на розата в своята метрополия Казанлък.

Вече два века Роза Дамасцена Мили триумфира на няколко континента, шества като несравнима звезда, а обожателите й се множат.

Най-заклетите й ценители прииждат с хиляди всяка година на Празника на розата, за да й се поклонят. В Дома на Роза Дамасцена Мили са пристъпвали с респект президенти, премиери, посланици, дипломати, творци, учени, спортисти, журналисти от двете земни полушария. Самият Космос слиза да й поднесе овациите си, да се докосне до земните й покои и неземен чар.

От 120 години Царицата на цариците посреща възторга на гостите и благодарността на местните хора в специалните празнични дни в началото на юни, когато уханието и красотата й подчиняват, пленяват и печелят сърца завинаги.

Светът отново е в краката на Роза Дамасцена Мили.

Добре дошъл, Свят! Добре дошъл в нашия град!

Трудолюбивите и гостоприемни казанлъчани те приветстват!

Най-голямата в Централна България и най-дълго оцелялата през времето – цели 30 години пресгрупа – Медийна група „Вис виталис“, за 19-та година издава тази брошура. Напълно безплатна тя е възможна благодарение на нашите рекламодатели и партньори. Заедно с тях изпълняваме априорната роля на всяка медия – да притежава чувство за историчност и да го споделя с публиката си. 

От името на домакините – редовите трудови хора на Казанлък, нашите единомишленици от бизнеса и екипа на пресгрупата, се надяваме да ви е интересно да се запознаете с гордото минало, да съпреживеете с нас текущото настояще и да участвате в достойното бъдеще на Празника на розата.

Слушайте Радио „Вис виталис“ на 89,3 FM, четете сайта www.presstv.bg и нека заедно празнуваме Розата! Медийна група „Вис виталис“                                                                 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram