Футболистите на Казанлък вече гледат към първото място на Югоизточната група – Видео

Следващият мач идва и излизаме отново до победа, коментираха от футболния клуб на Казанлък след поредния ключов двубой за нашия тим от първенството на Югоизточната група – Трета лига, 9-и кръг, при който „Розова долина“ не допусна загуба срещу гостуващия тим на Бургас и лидер „Черноморец“.

След 0:0 на стадиона в Казанлък и отново заслужените аплодисменти за играчите ни, старши-треньорът Атанас Апостолов и ръководството на клуба, в лицето на президента Георги Мермеклиев, ето и как футболистите и треньорския щаб коментираха успешното представяне на отбора до момента, целите за сезона, както и двубоя срещу „Акулите“ от Бургас.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

One thought on “Футболистите на Казанлък вече гледат към първото място на Югоизточната група – Видео

  1. Много е хубаво, че нашите футболисти гледат към първото място и дано го спечелят. Но питам- какво ще стане, ако станат първи? Нормално би било, ако го спечелят да влязат в „Б“ група. Но нали преди няколко години се класираха на такова място, което им осигуряваше влизане в по-горната група. Спомняте ли си какво стана? Ръководството на казанлъшката община отказа футболният отбор на „Розова долина“ да влезе в професионалния футбол.

Comments are closed.