Облякоха „Розите“ с нови екипи за дербито в събота

Хотелски комплекс и винарна ще помагат на „Розова долина“ през втория полусезон. Футболистите на казанлъшкия клуб ще излязат в събота, 22 февруари, за първи мач от пролетния дял на първенството с екипите, предоставени от новия спонсор Шато-хотел „Trendafiloff“.

Дарението беше направено днес от семейство Христо и Ваня Трендафилови. Близко приятелство свързва фамилията от Чирпан с президента на ФК „Розова долина“ Георги Мермеклиев.

Любовта към футбола и добрите отношения на управата на клуба със собствениците на хотелския комплекс са причина за подкрепата, оказана на казанлъшкия спорт. Христо Трендафилов е президент на ФК „Чирпан“, бивш състезател на ФК „Марица“ Пловдив и „Локомотив“ Пловдив.

Шато-хотел „Trendafiloff“ пък е предпочитано място за подготовка и отдих на редица футболни отбори. Притежава около 100 дка собствени лозя – френски сортове, винарска изба и уникална зала за дегустации. През 2016 г. Шато-хотелът получи най-високото отличие – за вино и туризъм, от Балканския алианс по хотелиерство и ресторантьорство (BAHA). Има награда и от Българската хотелиерска асоциация за Шато на България през 2015 година.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram