Разбиващи парчета в дебютният албум на казанлъшки рапър

Казанлъшкият рапър Хари Азинян по известен, като „Dirty Harry“ с дебютен албум. Албумът носи името „Отнищонещо” и съдържа 11 нови парчета. Работният процес по „Отнищонещо“ е осъществен в Англия, като в основата стои самият Хари, музиката и текстовете са на самия него с изключение на няколко колабораций с нови бийтмейкъри, единият от които е Росен Чушев от Казанлък.

„Dirty Harry“ е част от казанлъшката рап група „BFK“, които през последните две години създадоха няколко емблематични за казанлъшката рап сцена парчета.

Албума може да бъде открит в интернет платформите Spotify /Apple Music/ iTunes и други. #ОтНищоНещо

Ето какво сподели „Dirty Harry“ пред сайта presstv.bg:

На кой са музиката и текстовете?

Музиката и текстовете на песните са направени от мен с изключение на няколко колабораций с нови бийтмейкъри, единият от които е Росен Чушев от Казанлък и честно да кажа много се радвам, че ставаме повече!

От къде черпя вдъхновение?

Черпя вдъхновението си от различни хора,идеи от живота и от времената, в които моето поколение живеем днес. Музиката за мен е един свят, в който оставам със себе си, упражнявам креативноста си, създавам ОТНИЩОНЕЩО и най вече се разтоварвам.

Какво бих посъветвал хората?

Музиката, изкуствата са мое хоби и бих посъветвал всеки да потърси своето нещо (хоби) за себе си и да създава неща От Нищото.

Защо ОТНИЩОНЕЩО и от къде идва идеята?

Отнищонещо това е не материалната тънка линия на успеха в живота за мен, да успееш от нищо или от много малко, да създадеш нещо ново интересно и уникално само по себе си било то изкуство или бизнес. Още от началото имаме като идея да направим трилогия от албуми, които да пускаме през определен брой години и “Отнищонещо” е началото на сагата. Нещо ново и интересно за слушателите и по точно феновете на поп, хип-хоп, рап, трап музиката у нас!
Очаквайте скоро Албума не само в интернет а и на флашка и диск.
Също така нови дрехи и джаджи свързани с Албума.

Искам да благодаря на всички които ни подркепят,харесват и споделят изкуството ни и намират себе си в текстовете. Благодаря на хората без,които нямаше да бъде това което е а именно: Пламен Василев (pacificsoundproduction), Димитър Манолов, Теодора Ганчева (Te Dee), Артин Азинян(Artizl), Павел Стоев(100travel), Росен Чушев(Chushibeatz).

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram