Премиера на Театъра „ВЗРИВ“-ява сцената в Деня на християнското семейство

Предстои премиера на Театър „Любомир Кабакчиев“ на 21 ноември, във вторник, от 19:00 часа
на едноименната сцена, където ще можем да гледаме ,,ВЗРИВ“ от Елизе Вилк в превод на Лора Ненковска, режисура: Бюрхан Керим, сценография и костюми Илина Грозева.

В Деня на християнското семейство ще гледаме премиерно спектакъл, който е разказ за една крехка възраст – юношеството, с неговите мечти и несигурност, разказ за приятелството и първата любов, за отношенията родител-дете и ученик-учител, за властовите отношения между съучениците и желанието за популярност.

Пиесата е структурирана в назовани сцени като песните в музикален албум.

„Модерна гимназия. Таблоидите биха казали, че това е гимназия за „момичета“. Директорът би казал, че е „уважавана“ гимназия. Друг би казал, че това е „прецакана лоша“ гимназия. Денис би казал, че е „много готина“ гимназия. В крайна сметка това е гимназия като всяка друга“, така анонсираха от екипа на театъра премиерното заглавие, което е и първо в афиша в мандата на новия директор на Театъра Нели Шабанова.

Спектакълът е със специалното участие на Александър Танев, а музиката на живо е на Цветан Попов.

Участват: Беатрис Благоева, Георги Георгиев, Милен Вангелов, Яна Божанин, Силвана Петрова, Ивелина Павлова, Николай Йорданов, Петър Петров, Олена Шидерова.

 Билети за спектакъла само с предварителна продажба от касата на театъра, намираща се в културно-информационен център, гр. Казанлък на ул. „Искра“ № 4. тел: 0888 065 583
☎️ 0896 710 296, 0896 017 254

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram