Празничната брошура на МГ „Вис виталис“ вече е сред вас

За 19-ти път Медийна група „Вис виталис“ издаде рекламно-информационната брошура, посветена на Празника на розата в Казанлък. Тя стана възможна и тази година благодарение на рекламодателите и партньорите на пресгрупата.

Броят е специален и е наречен „120 години Празник на розата“. Раздава се по традиция безплатно от екип на пресгрупата. Може да бъде разгледана и на сайта.

Брошурата съдържа реклами, програмата на тазгодишния празник на Казанлък, пътеводител на по-популярните забележителности и любопитна информация, част от която се публикува за първи път.

Поздравления и кратки анотации за общините Мъглиж, Гурково, Павел баня, Николаево също намират място в страниците на изданието.

В специалния брой ще откриете кратка хронология на празнуването на розата в Казанлък, започнало през 1903 г., най-значимите събития, проведени тук в празничните дни и кои световноизвестни личности са почели с присъствието си Роза Дамасцена.

Акцент в брошурата е притегателната сила на Казанлък – столицата на националния символ розата, довела на крака тук президенти, премиери, короновани особи, значими авторитети от сферата на изкуството и културата, науката, политиката, спорта и прочие.

Брошурата се посвещава на стотиците хиляди гости, намерили топъл прием в Казанлък и поклонили се на маслодайното цвете.

Брошурата може да разгледате тук:

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram