Позиция на общинските съветници от ПП ГЕРБ – Казанлък

Твърденията на групата общински съветници от “Възраждане” по отношение на бюджета и структурата на общинската администрация, както и внушенията, които те целят, са категорично неверни.
През последните дни обществеността в Казанлък стана свидетел на много политически скандали и откровени нападки от страна на общински съветници на политическа партия “Възраждане”, отправени както към други групи съветници, така и към кмета на общината Галина Стоянова и нейния екип. Подобни изказвания внушават на жителите на Казанлък неверни факти във връзка с приемането на Бюджета и структурата на администрацията и във връзка с работата на Общинския съвет. Това са лични нападки, които нямат място в политиката и местното самоуправление.

По отношение на дъпълнителното увеличение на работните заплати на работещите в културните институти в общината, което беше обект на обсъждане на вчерашната сесия, то не беше прието в нито една от постоянните комисии на Общинския съвет и за това бяха изказани ясни и точни мотиви.

Ние, общинските съветници от ГЕРБ, се противопоставяме на всякакви внушения и лични нападки. Всеки един общински съветник е избран, за да защитава интересите на жителите на общината и тук нямат място лични или откровено политически съображения.

Пресцентър на ПП ГЕРБ – Казанлък

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram