Пламен Караджов във Фейсбук: Защо местната власт в #Казанлък прокарва толкова ПРОДАЖБИ на извънредно заседание в дни на пандемия


Покрай психозата от корановирус, обхванала обществото ни и привидните дейности за дезинфекция на обществените места, управлението на Община Казанлък свиква извънредна сесия на Общинския съвет.
Оценявам важността и бързината, с която трябва да взимаме решения, касаещи Живота, Здравето и Социалната подкрепа на нашите съграждани, както и подпомагането на казанлъшкия Бизнес.
Но, за съжаление, няма нито една точка или предложение в дневния ред на такава тема в извънредните обстоятелства. Половината от точките са „извънредна“ ПРОДАЖБА на общинска собственост, продават и лагера в Равда………
Ние, общинските съветници от БСП, не се притесняваме да изпълняваме пълноценно и отговорно задълженията си и в тази пандемична обстановка, но само по теми, гарантиращи здравето и защитата на жителите и бизнеса от община Казанлък.
Нали няма човек, който да не се досети защо местната власт в #Казанлък прокарва толкова ПРОДАЖБИ на извънредно заседание в дни на пандемия с въведени редица ограничителни мерки!?

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram