Община Казанлък към пенсионер: „Не Ви дължим отговор!“

1
26657

Недко Марков от Казанлък е пенсионер по инвалидност. Решил да се поинтересува защо не се предвиждат намаления на билетите за определени групи хора, които ще ползват новия екотранспорт. Обадил се в Община Казанлък, но вместо да получи отговори за причините да не са предвидени отстъпки за електробусите, чул репликата: „Не сте човека, на когото да даваме отговори“.

Марков разчита на отговор от Община Казанлък и се надява, ако не на него персонално, чиновниците да обяснят на всички хора, интересуващи се за същото. Мъжът се обърна към Пресс ТВ с надеждата: Щом на мен не дават отговори, то поне на вас да дадат“.

Вътрешноградските линии на Казанлък вече ще се обслужват само от новите електробуси. Те тръгват по Проекта “Интегриран градски транспорт на град Казанлък” – етап 1., чието  финансиране възлиза на обща стойност 3 690 050.96 лв., от които 503 613 лв. собствен принос на Община Казанлък.

Коментари от Фейсбук

1 коментар

  1. Да бъде уволнен незабавно служителят, дал този отговор не само на господина, а на когото и да било! Неговото място не е в общината!

Comments are closed.