Новини от вас: Пострадала ще търси правата си заради порутен бордюр

Казанлъчанка се жалва в редакцията на Пресс ТВ, че гумата на колата й е била спукана заради порутени тротоарни бордюри. Случаят е от днес, буквално отпреди минути, когато автомобилът й се движел по ул.“Старозагорска“ и се наложило да мине плътно вдясно на пътното платно, за да избегне идващ отсреща автомобил, с който нямало как да се разминат нормално.

Вдясно на улицата, обаче, се оказало, че парчета от бордюра са натрошени и паднали на платното. Колата се блъснала в тях, а гумата се спукала.

Жената позвънила в община Казанлък, за да се оплаче от възмутителното състояние на бордюра, но оттам й се накарали с недопустим тон и не приели жалбата й. Дошлият на място полицейски патрул взел проба за алкохол и отчел нулева наличност, след това съставил протокол за произшествието.

С въпросния документ казанлъчанката възнамерява да търси правата си заради щетата, нанесена върху колата й поради непочистената от каменни парчета бордюр на настилката, чийто ангажимент е на администрацията.

Жената предупреждава бъдещи евентуални потърпевши да внимават в зоната, където пострадал автомобила й на ул. „Старозагорска“ №8 край Медицински център „ПримаМед“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram