Народните избранници се заклеха в Казанлък. ВИДЕО

В присъствието на областния управител на област Стара Загора Ива Радева, представители на държавни и местни институции и почетните граждани на Казанлък новоизбраните кмет на Община Казанлък Галина Стоянова, кметове на населените места и новите общински съветници вече положиха своята клетва, встъпвайки в длъжност.

Да им пожелаем успешен мандат 2023 – 2027 г.!

Областният управител поздрави г-жа Стоянова и новите управници на Казанлък. Тя им обеща успешен и ползотворен мандат. „Казанлък е град с много добре развит туризъм и бизнес. Направено е много, за да изглежда днес по този начин. Вашият общ интерес е един – всички заедно да продължите да развивате града си, да го направите още по-красив, още по-привлекателен за туристи и след четири години да сте доволни от постигнатото“, каза г-жа Радева. Тя връчи на Галина Стоянова огърлицата – символ на местната власт. „Благодаря на нашите съграждани, които ползваха правото си на глас и отидоха да гласуват 2 пъти на последните местни избори. Пожелавам ви здраве и да работим заедно, почтено, морално и в единство за Казанлък. Нека правим всичко с обич!“, обърна се към присъстващите в залата г-жа Стоянова след официалното си встъпване в длъжност. 

Първото заседание на общинските съветници откри най-възрастният сред тях – Янко Запрянов от „Алтернативата на гражданите“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram