Михайлова: „Възраждане“ търси резултат, с който да осъществи вижданията си

Постигнахме резултат, за който няма как да кажем, че не е добър, коментира пред Радио Стара Загора водачът на старозагорската листа на „Възраждане“ Искра Михайлова. Въпреки това партията търси резултат, с който би могла да осъществи вижданията си на практика, уточни тя.

Политическата сила е четвърта според междинните резултати в страната с 10,17 % доверие, а в Старозагорска област се нарежда трета след ГЕРБ и „Продължаваме промяната“ с 12,47% при 99,80% обработени  протоколи от СИК.  

България е на кръстопът, пред ключови решения, които предстои да бъдат взети. От друга страна имаме военен конфликт, който е на няколкостотин метра от нашите граници и също е важно в каква позиция ще застане България, посочи още Искра Михайлова и подчерта, че „Възраждане ще продължи да се движи в посока, която според партията ще извади България от кризите. 

Тя увери, че запазването на минно-енергийния комплекс в целостта му, е каузата й заради която като народен представител би се обединила с останалите депутатите от региона. 

Радио Стара Загора

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram