Мира Добрева идва в Казанлък с романа си с шокираща изповед: „Пиех и шмърках“

Тв водещата Мира Добрева, която бе на косъм да загуби живота си през септември миналата година, ще представи първия си роман в Казанлък по време на тазгодишните Чудомирови празници. Представянето на „Светулки зад решетките“ е насрочено за 27 март, според програмата на 30-то издание на празниците.

Преди месец Мира Добрева публикува откъс от романа си в социалните мрежи и буквално шокира публиката с откровенията си, че се дрогирала и напивала до безпаметност.

„Аз, като се напиех, какво правех? Ставах подвластна на подтици и желания, които ме бутаха в посоки, над които нямах контрол – ходѝ по мъже, шмръкнѝ кокаин, похарчѝ си заплатата, не ходѝ на работа…, обиждай, мачкай, унищожавай! Като съм била пияна, съм живяла този живот не на макс, а на десет макса, взети заедно. Но това е съсипващо, сгромолясващо чувство. И има уловка – от толкова каране на макс на живот с алкохол често ми ставаше скучно да съм просто пияна. Тогава минавах в следващата категория – шмърках. И усещането е наистина хубаво, но само заради едно – че светът и неговите отговорности се изключват! Освен че изчезваха тревогите и болките, изчезваше и всичко друго. Работата, децата, приятелите – всичко се изпаряваше. И започнаха да ми избиват циреи. Умствени циреи“, пише Добрева в новия си роман.

Звездата живее втори живот, след като лекарите в „Пирогов“ успяха да я спасят след спешна операция на стомаха. Драмата се случи в средата на септември след неин поход до Рилските езера, когато внезапно ѝ прилошава и се налага да бъде откарана в болница с линейка.

„Отдавам случилото се на романа ми, който завърших предишния ден. Пишех го в последните две години. Една от героините умира, слава Богу, не бях аз. Днес съм добре, вече съм добре и продължаваме напред, както се казва в клишето. Избягвам да говоря по темата, защото това, което ми се случи, предполагам, се е случило и на други хора и премеждието не бива да става повод да обикалям телевизионни студиа. Още ме е страх, още го преодолявам. Това, което ми се случи, е било предопределено от новия ми роман. Аз самата бях изненадана – да си в кома е нещо, което обръща мирогледа ти, поглеждаш много навътре в себе си“, казва Мира

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram