МГ „Вис виталис“ стана помощник на Дядо Коледа, за да зарадва дете без родители

183 лични истории на дечица в неравностойно положение, разказани на лист и поставени в пликове, украсяват коледните елхи на Сдружение „Бъдеще за децата“ в Казанлък. Елхите се намират в КСУДС/Комплекса за Социални услуги за деца и семейства/ на ул.“Войнишка“ 25 и в магазин „Вимакс“ в посока с. Бузовград.

Елхите очакват 183-ма желаещи да станат помощници на Дядо Коледа, да прочетат историите на дечицата и да изпълнят предколедните им желания от днес до 15 декември.

Акция „Дядо Коледа“ стартира тази сутрин, а пликовете на елхата вече намаляват – десетки са казанлъчани с добри сърца, които пожелаха да влязат в ботушите на Дядо Коледа и да зарадват непознато дете и семейство, изпълнявайки желанието от писмото.

Сред тях е и екипът на Медийна група „Вис виталис“. Ние вече се заехме да осигурим подаръка, така желан от едно момиченце без родители, чиято покъртителна история е запечатана в плик №84.

Акция „Дядо Коледа“ е благотворителна инициатива на Сдружение „Бъдеще за децата“ в подкрепа на деца със специални потребности, деца от социално-слаби семейства, деца настанени в Приемни семейства, деца-сираци, деца в риск

Всяка година кампанията преминава под надслов „Заедно да подарим Коледна приказка – приказка без край!“. Защото всяко дете го заслужава!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram