Кметът Галина Стоянова: Бъдете смели и упорити за нови знания, мили деца и ученици!

НА ДОБЪР ЧАС НА УЧЕБНАТА 2023/2024 ГОДИНА!

На днешния специален ден най-малките за първи път ще чуят училищния звънец и ще прекрачат школния праг. Нека срещата им с новия свят на знанията бъде забавна и завладяваща, а жаждата им да знаят повече и повече да расте с всеки следващ ден!

Пример за тях са успехите на по-големите ученици от община Казанлък, които ни вдъхновяват и ни правят горди! Това е истинската отлична оценка за търпеливия труд с преподавателите и работата в екип.

На прекрасните ни учители и тази година желая да са здрави и все така – безгранично креативни! Възхищавам се на стремежа Ви да откривате нестандартни решения, с които провокирате детското въображение да научи още нещо ново! Знаете, че имате подкрепата лично от мен, като Кмет на Община Казанлък и на целия ми екип! За мен е искрена радост, че децата ни учат в обновени сгради, в красиви и удобни храмове на Знанието!

Уважаеми родители, бъдете активни партньори на преподавателите, но и бъдете спокойни! Вашите деца са в добри ръце, пред очите Ви те ще растат обгрижвани, ограмотявани, изучавани! От Вас се иска да бъдете добър партньор на учителите в този красив процес! Сякаш днес и ние отново тръгваме на училище, с всеки преговорен урок! Така ставаме по-силни и образовани като общество. Общност, която иска и знае как да живее в по-добро бъдеще!

На добър час на учебната 2023/2024 година!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram