Игрални зали Continental вече и в град Казанлък СНИМКИ и ВИДЕО

Популярните пловдивски игрални зали Continental  стъпиха в Долината на розите, като отвориха своя първи обект в град Казанлък.  Той се намира на ул. „Генерал Скобелев”, като работи денонощно.

Залата разполага с най-новите машини, които дават неограничени възможности за печалба.

Игралните атомaти „Clover link еxtreme”  предлагат джакпот, който стартира от 15 000 лева. Може да заложите и на класиката – рулетка „Alfastreet”.

Също така „Diamond Tree“ е най-новият мултигейм с 6 игри, свързани с прогресивен джакпот. Тя е от най-ново поколение с иновативна концепция, която прави преживяването в игралната зала и казиното още по-вълнуващо и запомнящо се. Джакпотът е на 3 нива, които могат да бъдат спечелени на всеки залог. С много бонус печалби и възможност да се спечели едно или няколко нива на джакпота.

Всеки един клиент ще получи бонус, а още на 27 октомври ще се разиграе месечната томбола, в която късметлия ще си тръгне с 5000 лева.  Друга изненада е, че седмичните бонус игри в „Континентал” ” Казанлък  ще бъдат два пъти в седмицата – вторник и събота от 20:00 часа, когато ще има нарастващ джакпот. Това не е всичко, като клиентите ще могат да спечелят и дъжда от мистерии от 1000 лева.

Вижте новата зала Continental в Казанлък и кадри от откриването:

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram