Затворени пътища в община Казанлък /Обновена/

Към момента са затворени пътищата между  населените места Крън – Шипка, с.Дунавци – гр. Шипка, селата Ясеново – Шейново – Хаджидимитрово до кръстовището на град Крън с Хаджидимитрово. От там до Казанлък пътят е опесъчен, но е проходим при много тежки условия, остава с много силни виелици и лоша видимост. Тежка остава ситуацията и по пътя Казанлък – с. Енина. Труднопроходим е пътят между селата Енина – Долно Изворово – Горно Изворово.

Пътят Казанлък – Дунавци е почистен и отворен за движение на автомобилите.

Без ток са населените места Ясеново, Шейново, Хаджидимитрово, град Шипка, Голямо Дряново и Долно Изворово. Общо 12 населени места в областта остават без ток, но от EVN са уверили, че се работи по отстраняване на повредите. 

През изминалата нощ в град Казанлък на терен са работили 3 пясъкоразпръсквачки и два багера. Две дървета са паднали от бурния вятър с нанесени щети върху прозорците на един апартамент. Бурният вятър е съборил едно от телата на светофара на кръстовището на магазин „Изток“.

Работата на екипите по обезопасяване, разчистване и опесъчаване на РПУ – Казанлък и РСПБЗН – Казанлък и Община Казанлък продължава.

По посочените маршрути не предприемайте пътуване, освен в краен случай!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram