Затваряне на бул.“Розова долина“ в неделя от 10,00 до 15,00 ч. за състезание по колоездене

Във връзка с провеждане на състезание по колоездене за купа „ Долината на тракийските владетели“ от колоездачен клуб „ Лястовица – 1905“ в неделя, 28.05.2023 г. централният булевард „Розова долина“ в град Казанлък ще бъде затворен за движение на ППС от 10,00 до 15,00 ч.

Въвежда се временна забрана за обществено ползване на бул.„Розова долина“ в участъка от кръстовището с бул.„23-ти Пехотен Шипченски Полк“ до кръстовището с ул.„Бачо Киро“. Този участък да бъде затворен за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства.

Въвежда се временен режим на движение на МПС по обходните улици:бул.„Княз Александър Батенберг“ на изток и ул.„Христо Ботев“ на юг и север към съществуващата улична мрежа в  гр. Казанлък.

Въвежда се временна забрана за обществено ползване ул.„Пейо Яворов“, в участъка от кръстовището с бул.„Розова долина“ до паркинга зад Универмага. Този участък да бъде затворен за движение на пътни превозни средства.

Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните улици:бул.„Княз Александър Батенберг“ към съществуващата улична мрежа в Казанлък.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram