Д-р Колев, №1 получи подкрепа на балотажа от Мая Манолова и Левицата!

„Подкрепяме всички леви кандидати, изправили се срещу ГЕРБ на балотажа в неделя като Христо Христов в Шумен, Иван Колев в Казанлък, Стефан Сабрутев в Смолян, Венцислав Кудкудейски за Медковец, Анатоли Атанасов за Провадия…“, обяви в страницата си във Фейсбук Мая Манолова.

Лидерът на Изправи се България, част от лявото обединение ЛЕВИЦАТА!, посочи: „Защото само заедно можем да се изправим срещу олигархичния модел на ГЕРБ, да си върнем завладените общини и да гарантираме разглобяване на сглобката“.

Още във вчерашния ден в морската ни столица Мая Манолова съобщи: „Има решение на ЛЕВИЦАТА!, че заставаме категорично срещу модела на ГЕРБ, срещу кандидатите на ГЕРБ и затова моят призив като председател на Изправи се България е всички граждани на Варна да гласуват срещу модела на ГЕРБ, срещу кандидатите на ГЕРБ“.

Днес Манолова подкрепи персонално кандидатите срещу ГЕРБ на балотажа тази неделя в пет общини, включително и д-р Иван Колев – кандидат за кмет на Община Казанлък, подкрепян от ИТН, БСП и Възраждане.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram