Д-р Колев, №1: Да укрепим нарушената комуникация

„Приех да се кандидатирам за кмет, тъй като смятам, че комуникацията между властта и хората е нарушена. Тя спешно се нуждае от укрепване и това е моя мисия“, коментира на среща с жителите на Овощник д-р Иван Колев, кандидат за кмет на Община Казанлък, с №1 в бюлетината.

Той обясни своето виждане: „Както хората избират мен за общински кмет, така избират и кметовете на населени места. Аз не съм началник на кметовете, моята задача е добре, бързо и качествено да се решават проблемите в нормална комуникация“.

Д-р Колев и пред овощненци сподели, че през последните 20 години в Казанлък са създадени много добри неща, но и че общината се нуждае от поддържане. Той направи сравнение: „Все едно купуваш скъп апартамент, правиш скъпо обзавеждане, но не го поддържаш“.

Кандидатът за кмет посочи, че отделянето на сериозен ресурс за поддръжка е наложително.

„Върху вода ходим, а плащаме по 4 лева за кубик. Има общини у нас, които са успели да направят ВиК общинско и да намалят цената й, да контролират ремонтите и качеството й. Една от задачите ми е да започнем активни действия, за да направим ВиК предприятие на Община Казанлък“, заяви д-р Колев.

Той призна, че е привърженик на трафик камерите като мярка за намаляване на пътния травматизъм и се обяви за разширяване на видеонаблюдението в интерес на сигурността на жителите на всички населени места на общината

Д-р Колев категорично подчерта, че като кмет ще прилага разпоредбите на наредбата, която постановява, че ½ от средствата от наеми и продажби на имоти по селата, трябва да постъпват в бюджета на населеното място, а не в общия кюп на общинския бюджет, както е сега.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!     

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram