Д-р Гавазов: Учете се! Знанията ще ви превърнат от деца в Човеци!

Мили Деца,
За поредна година училищният звънец ще Ви прикани да прекрачите прага на родното училище след веселото лято и да се върнете при приятелите, при учителите, при знанията, които ще Ви превърнат от деца в Човеци!
Скъпи първокласници,
Започвате едно пътешествие, което можете да превърнете в пътуване към успеха. По пътя има много веселие, смях, понякога тъга и сълзи, но винаги е интересно. Доверете се на Учителите, които ще Ви потопят в тайнствения свят на Знанието! Слушайте ги, запомняйте, учете се! Народът мъдро е казал: „Без Наука, няма Сполука!“
Уважаеми Родители,
Няма по-тежка и приятна отговорност за всеки българин от това, да се грижи, подкрепя и гордее с успехите на детето си. Затова още ни има. Защото ставаме по-добри чрез тях. Защото виждаме, как те постигат това, което ние не сме успели. Защото знаем, че Те ще бъдат по-добри от нас.
Уважаеми учители,
Поклон пред Вас! Поклон пред Вашата себеотдаденост, експертиза, ежедневна саможертва и усилия да се превърнете във втори родители за нашите деца! Вие сте принудени да работите в условия на ежедневно изпитание на духа, в ежедневно изпитание на Вашата морална и физическа устойчивост?! Въпреки всичко, Вие успявате!
Община Мъглиж и аз, д-р Душо Гавазов ще работим неуморно и всеотдайно, за да може всяко дете, да учи и да се развива в Община, отговорна за спокойствието на всички деца и техните Родители.
Честит Първи Учебен ден, ученици, учители и родители! На добър път! Нека Бог закриля святото Ви и полезно дело!

Д-р Душо Гавазов, кмет на община Мъглиж

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram